Wednesday, July 6

Holiday is over -

Hello tawan-tawan itew yang tomey n encem cemuaa ♥ 

"Holiday is over' <----- Oh Em Geeee! isk isk itew tak ready lagi aaa nak masuk blaja :'( 

Okay cukup lah dengan bahasa geli-geliman tu. Hmmphh cuti selama dua bulan berlalu bagaikan dua hari je. Esok kena pergi daftar untuk sem dua pulak. Serius aku tak ready lagi *kepala berdenyut tanda nak migrain. Hari ni aku sangat busy nak settle kan semua benda. Pagi-pagi lagi aku pergi bayar yuran kat Tabung Haji. Lepas tu start packing baju semua, serius banyak gila macam nak duduk sana terus. Lepas tu pergi beli barang makanan pulak. Lepas tu lepas tu, aaaaa hati berdebar laaaa. Apa yang bakal jadi eh sem dua ni? Harap takde masalah laa. Hmm cepat betul masa berlalu kan? Tapi bagus jugak kalau cepat berlalu, nanti sekejap je dah dapat diploma. Lepas tu KAHWEN dengan Mr.Pakwe. Eeeee best nya! Hik hik *berangan. 

Semalam shopping barang poli dengan Mr.Pakwe, macam-macam dia beli untuk aku. Terima kasih daun keladi, hari lain belanja lagi ye? Nanti mesti rindu kat awak tau Mr.Pakwe. Kite busy, awak pun mesti busy. Nanti dah susah nak texting 24 jam, susah nak otp dengan awak selalu. Emmm esok dah berangkat ke Sabak Bernam, bai bai Kuala Lumpur. Nanti mesti rindu teruk kat Kuala Lumpur, no more 15 minutes to Bukit Bintang, no more 20 minutes to KLCC. NO MORE MASAKAN MAK SELALU -huwaaaaaaaa :'(

Time makan dengan kakak and abang aku dekat Sekinchan Ikan Bakar. Thanks 
Asiah dengan Udin sebab belanja kitorang makan eh eh? :D

*Orang yang paling aku rindu nanti - Hayeem Syazwi. Mama mesti rindu kat baby nanti. Baby jangan nakal-nakal tau. Jangan susahkan nenek. Jangan asyik berak je, kesian nenek asyik nak kena basuh. Kalau rindu mama, nanti kita skype selalu okay? Muah pipi kiri kanan, muah kat hidung, muah kat perut. isk :'(