Friday, June 24

Modelling

Sekarang ni aku dah jadi model, caye tak caye tak? Haha dipersilakan muntah ye. Memang aku dah jadi model, tapi cuma model yang tak diiktiraf dan model bantuan untuk abang ipar aku yang baru berjinak-jinak untuk menjadi photographer, so bukan lah model sangat pun. Malas nak tulis panjang-panjang, korang tengok lah gambar-gambar hasil tembakan Nikon dia okay.


Lokasi - Muzium Negara dan Tugu Negara
Talent - Nolyy dan Asiah






Lokasi - sekitar Shah Alam
Talent - Nolyy





Lokasi - Taman Tasik Permaisuri
Talent - Nolyy






Setakat ni aku harap takde yang muntah berdarah tengok gambar-gambar kat atas ni. Aku tau muka aku tak layak nak jadi model, hey tapi kemon lah guys, aku cuma tolong abang ipar aku je. Sebetulnya, entry kali ni bukanlah untuk bagi tau korang yang aku ni jadi model ke hape, tapi nak promote 'IZASPICSHOOTER' ni. Kalau korang nak guna khidmat dia, percayalah, harga yang perlu dibayar memang berbaloi-baloi. Semua boleh bincang punya. Kalau ada pape nak tanya, korang boleh kontek aku melalui fesbuk atau pun message terus dekat fesbuk photographer - FaizalEjai


*Aku kurang sihat minggu ni, so memang jarang update. Ade yang rindu takk *perasan. K bai bai-

Tuesday, June 7

Beronok-ronok :))

Hai koranggg! Nak tau tak apa yang aku buat Sabtu dan Ahad lepas? Kalau taknak tau pun, kena baca tau! *gedik ^_____^

SABTU - Ikut family aku keluar makan untuk meraikan hari jadi mak aku yang ke-43. Act, birthday mak aku jatuh pada hari Ahad, tapi disebabkan hari Ahad ada antara kitorang yang busy, so kitorang sambut awal sikit. Ehemmm, SELAMAT HARI JADI MAK! Semoga mak panjang umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu ya? I love you mom! Muwachh :*

Kau lah ratu hatiku :)
*Mak maintain comel and gorgeous gitu walaupun dah tua.

AHAD - Ifa ajak aku keluar, act banyak kali dah plan tapi asyik cancel je. At last baru lah boleh jumpa. Aku ajak Nabila, Ifa pun ajak member dia sorang. So kiranya aku ambil kesempatan ni untuk jumpa dengan NABILA YANG SANGAT HOT DAN BUSY DENGAN PIRATES DIA TUH. *Merajuk dengan Nabila. Okay stop merajuk. Hari tu kitorang lepak dekat Subang Parade dan Sunway Pyramid. Cuma jejalan sampai nak patah kaki je, takde buat apa sangat pun. Ifa, selama kita kenal, ni la festaim aku tengok jerawat kau. Kau dah berisi tauu, meh la derma sikit lemak tu kat tangan kiri aku? HAHAHA. 

Ifa, Nabila, Aku, Ika
*Aku tak pasti yang baju kaler maroon tu nama dia Ika atau Fika atau Yika.

Rindu sangat nak keluar dengan my girlfriends Yanie n Nabila T____T . Okay sampai sini je, takde idea nak merepek lagi. Terima kasih sudi baca. Bai Bai -

|DancingFingers| bernilai RM1,124.54.

Assalamualaikum dan Salam Satu Malaysia *Cewahhh

Haa dah baca tajuk dah? So korang percaya tak blog berhabuk aku ni bernilai RM1,124.54? Kalau tak percaya, aku tunjuk bukti okayy. Tengok gambar kat bawah ni haaaa.

|
|
|
V

*Sila klik untuk tumbesaran sihat :)

Sekarang dah percaya kan? Walaupun nilai dia ciput je, tapi kembang jugak lah lubang hidung ni kan sebab blog ni still ada nilai. Tak sangka tauuu, terharu makkkkk. 

Korang nak check korang punya pulak? Boleh klik SINI. Selamat mencuba ^___^

Thanks sebab sudi baca. Bai bai loveee, <3


Wednesday, June 1

Kesah ape aku bukan virgin -

ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita adeMARUAH DIRI ! thankyou :)

*********************************************************************************************
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.  

Jangan salah faham ye kawan-kawan, pengakuan kat atas tu bukan pengakuan aku, tapi pengakuan seorang hamba Allah yang bernama Nadia Elliza, 14, Puchong. Pendedahan tentang pengakuan si Nadia Elliza kat blog ni bukan bertujuan untuk meng-aib-kan dia, tapi untuk kesedaran semua orang. Yes, aku tau aku tak sempurna. Aku masih lagi insan yang selalu buat kesilapan, tapi aku rasa aku patut share pasal pengakuan berani mati budak ni, mana lah tau ada seseorang yang boleh menyedarkan dia? Kan?

Petang tadi tengah syiok syiok online fesbuk, aku nampak ada orang share link pasal blog budak ni. Dari situ lah aku tau pasal dia. Dan disebabkan satu entry tu, aku berminat untuk baca keseluruhan blog dia. Hmm yang buat aku pelik, budak Nadia Elliza ni tak tau ke ramai orang dok anti dia pasal kes ni? Sampai sekarang ni blog dia masih lagi aktif, terang-terangan gambar dia belambak dekat blog tu. Aku ada dengar cerita yang kes ni bakal diceritakan kat Metro. Kalau betul lah benda tu jadi, mesti malu mak bapak sedara mara dia kan? Hmmmmmpphhh! =..=

Banyak page bebudak yang anti Nadia Elliza yang aku jumpa, tapi aku tak like pun semua page tu. Sebab nye - dia baru berusia 14 tahun. Masih muda, pemikiran tak matang lagi. Aku tak rasa dengan memaki hamun budak tu merupakan cara yang terbaik. Mana lah tau dia tertekan dan -> bunuh diri? X___X

 Aku harap sangat adik perempuan aku tak jadi macam ni. Risau sangat. Entah entah kalau aku ada anak perempuan nanti *berangan, zaman apa pulak time tu ye? Budak sekolah rendah pun dah ramai takde virgin agaknya. Adoi, serammmmm bila fikir!

Adik kesayangan, Nayli Habriyah :)

* Disebabkan aku menggelar adik aku dalam gambar ni sebagai kesayangan, harap harap dia tak baca blog ni bagi mengelakkan dia kembang punggung dan mengejek aku selama seminggu berturut-turut. okay stop membebel, terima kasih ye sebab sudi baca ^^